Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Αυτιστικό παιδί στο αυτοκίνητο

 

Τα αυτιστικά άτομα χρήζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, όπως για παράδειγμα σε ένα συμβάν με το αυτοκίνητο. Οι συνοδοί τους μπορεί να μην είναι σε θέση να καθοδηγήσουν τους διασώστες, επομένως ένα σήμα που να δίνει σύντομες οδηγίες ενδεχομένως να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.

Εκτυπώστε τις σελίδες 2-3 εάν πρόκειται για παιδί ή τις σελίδες 4-5 εάν πρόκειται για ενήλικα. Κατόπιν, πλαστικοποιήστε το σήμα και κόψτε το περιμετρικά, Τέλος, κολλήστε το στη μέσα πλευρά του τζαμιού. Εναλλακτικά, μπορείτε να εκτυπώσετε το σήμα σε αυτοκόλλητο χαρτί.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις