Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Μαθαίνω τα δίψηφα σύμφωνα

 

Με τη διαδραστική παρουσίαση τα παιδιά εξασκούνται στα δίψηφα σύμφωνα. Πιο συγκεκριμένα, καλούνται να διαβάσουν το δίψηφο σύμφωνο που εμφανίζεται κάθε φορά στο μαύρο πλαίσιο και στη συνέχεια να σύρουν και να καλύψουν με τα γαλάζια κυκλάκια τις εικόνες που το περιέχουν.

Ανοίγετε την παρουσίαση Google (χρειάζεται να έχετε λογαριασμό Gmail) και κάνετε ένα αντίγραφο. Μπορείτε να την αξιοποιήσετε στην τάξη κατά τη διδασκαλία ή/ και να τη στείλετε στους μαθητές σας για περαιτέρω εξάσκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις