Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Μηνύματα ενθάρρυνσης

 

Στο σχολείο η καλλιέργεια επικοινωνιακών, συναισθηματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων αποτελεί προτεραιότητα. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιούμε διάφορες δραστηριότητες και συζητάμε παίρνοντας αφορμή από καθημερινά γεγονότα της ζωής των παιδιών.

Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω έναν πίνακα στον οποίο θα τοποθετώ μηνύματα ενθάρρυνσης, προκειμένου να λειτουργήσουν ως σημείο αναφοράς κατά τη διάρκεια των συζητήσεων και των δραστηριοτήτων.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις