Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Διαδραστικό βιβλίο με τα χρώματαΜε το διαδραστικό βιβλίο τα παιδιά μαθαίνουν τα χρώματα. Ειδικότερα, αναγνωρίζουν το χρώμα που έχει το κάθε αντικείμενο ή ζώο και στη συνέχεια καλούνται να εντοπίσουν το καρτελάκι στο οποίο αναγράφεται το χρώμα αυτό και να το τοποθετήσουν στο αντίστοιχο πλαίσιο.


Εκτυπώνετε τις σελίδες 2-9, τις πλαστικοποιείτε και τις κόβετε περιμετρικά και στη μέση. Η σελίδα 9 θα είναι η τελευταία του βιβλίου, οπότε δεν την κόβετε στη μέση. Κάνετε τρύπες με τον διακορευτή στα προκαθορισμένα σημεία. Χρησιμοποιείτε δεματικά καλωδίων για να ενώσετε τις σελίδες σε βιβλίο.


Κόβετε περιμετρικά τα καρτελάκια με τα χρώματα που βρίσκονται στη σελίδα 2. Τοποθετείτε αυτοκόλλητα κυκλάκια ταινίας velcro στο πίσω μέρος τους. Κυκλάκια ταινίας velcro βάζετε και στα πλαίσια των σελίδων 3-8.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις