Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Αφίσες για την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας


Σήμερα, στις 23 Απριλίου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, που έχει καθιερωθεί από την UNESCO. Είναι μια αφορμή να ανακαλύψετε τον κόσμο του βιβλίου μέσα από τις ιδέες και τις προτάσεις που θα βρείτε στο υπέροχο έργο "1001 δραστηριότητες για να αγαπήσω το βιβλίο".


Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε όσες αφίσες για την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας σας αρέσουν, να τις εκτυπώσετε και να φτιάξετε ένα κολλάζ με αυτές. Επιπρόσθετα, μπορείτε να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε τις δικές σας αφίσες, χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά και αξιοποιώντας ποικίλες τεχνικές.

Συνοδέψτε τις αφίσες με μηνύματα όπως:
Με ένα βιβλίο ταξιδεύω.
Με ένα βιβλίο πετάω.
Σε ένα βιβλίο βρίσκω καταφύγιο κλπ.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις