Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Διαδραστικό βιβλίο με τους αριθμούς 0-10


Με το διαδραστικό βιβλίο που περιλαμβάνει τους αριθμούς από το 0 έως το 10 οι μαθητές προσεγγίζουν την έννοια της ποσότητας. Πιο συγκεκριμένα, μετρούν μια δοσμένη ποσότητα αντικειμένων και στη συνέχεια καλούνται να επιλέξουν το αριθμητικό σύμβολο που την προσδιορίζει και να το τοποθετήσουν στο αντίστοιχο τετράγωνο.


Εκτυπώνετε τις σελίδες 2-8, τις πλαστικοποιείτε και τις κόβετε περιμετρικά και στη μέση. Η σελίδα 8 θα είναι η τελευταία του βιβλίου, οπότε δεν την κόβετε στη μέση. Κάνετε τρύπες με τον διακορευτή στα προκαθορισμένα σημεία. Χρησιμοποιείτε δεματικά καλωδίων για να ενώσετε τις σελίδες σε βιβλίο.


Εκτυπώνετε τη σελίδα 9 και την πλαστικοποιείτε. Κατόπιν, κόβετε περιμετρικά τα καρτελάκια με τους αριθμούς. Τοποθετείτε αυτοκόλλητα κυκλάκια ταινίας velcro στο πίσω μέρος τους. Κυκλάκια ταινίας velcro βάζετε και στα τετράγωνα των σελίδων 2-8.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις