Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Τα σπιτάκια της προπαίδειας


Για την εκμάθηση της προπαίδειας φτιάχνουμε διάφορα παιχνίδια με διαδραστικό χαρακτήρα, ώστε να κινητοποιούν το ενδιαφέρον των παιδιών. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι μαθητές καλούνται να κολλήσουν το σωστό γινόμενο στους ορόφους των σπιτιών.


Εκτυπώνετε σε χρωματιστά φύλλα τα σπιτάκια των σελίδων 2-11 και πλαστικοποιείτε. Τα καρτελάκια των σελίδων 12 και 13 τα εκτυπώνετε σε λευκό χαρτί, τα πλαστικοποιείτε και τα κόβετε περιμετρικά. Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα κυκλάκια ταινίας velcro (1 εκ.) για να τοποθετήσετε τα καρτελάκια στα αντίστοιχα γινόμενα.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις