Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Ανταλλαγή στολιδιών με σχολεία της Ευρώπης


Μπορεί φέτος στο σχολείο μας να μύρισαν Χριστούγεννα από το φθινόπωρο γιατί φτιάχναμε στολίδια από τις αρχές Νοέμβρη, αλλά η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα ανταλλαγής άξιζε την όλη προσπάθεια!



Φτιάξαμε χριστουγεννιάτικα στολίδια αλατοζύμης, κανέλας και σπάγκου και στη συνέχεια τα στείλαμε σε 30 σχολεία της Ευρώπης. Τον Δεκέμβριο άρχισαν να καταφτάνουν φάκελοι με πολλά και διάφορα στολίδια, συνοδευόμενα από πληροφοριακό και φωτογραφικό υλικό με τα έθιμα της κάθε περιοχής.


Όταν μαζεύτηκαν αρκετά, αποφασίσαμε να στολίσουμε με αυτά το εναλλακτικό μας δέντρο. Το πρόγραμμα ανταλλαγής στολιδιών ήταν από τις πιο ωραίες δράσεις για τα Χριστούγεννα και ήδη σκεφτόμαστε ιδέες για τις επόμενες δημιουργίες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις