Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Μήνες και εποχές σε τροχό


Κατά τη διδασκαλία μας συνέχεια επανερχόμαστε στην έννοια του χρόνου, κάνοντας αναφορές στη διαδοχή των μηνών και των εποχών, παίρνοντας αφορμή από τις διάφορες γιορτές, επετείους, ορόσημα κλπ.


Επίσης, αποτελεί μέρος της πρωινής ρουτίνας στο νηπιαγωγείο, στις πρώτες τάξεις του δημοτικού, στα τμήματα υποδοχής, στα τμήματα ένταξης, καθώς και στα ειδικά σχολεία.

Μπορείτε να εκτυπώσετε όλο τον τροχό σε μέγεθος Α3 ή να εκτυπώσετε το καθένα από τα τέσσερα μέρη του σε φύλλα Α4 ή Α3 και κατόπιν να τα συναρμολογήσετε. Στερεώστε το βελάκι στο κέντρο του κύκλου με διπλόκαρφο ή ταινία velcro.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ. Η εικονογράφηση είναι της Γαλήνης Γκαλά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις