Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Μολυβοθήκες από τενεκεδάκια


Όσες μολυβοθήκες και να έχουμε στην τάξη, πάντα θα χρειαζόμαστε λίγες ακόμα για την οργάνωση της γραφικής ύλης και όχι μόνο.Για να τις φτιάξετε πλένετε πρώτα τα τενεκεδάκια και τα αφήνετε να στεγνώσουν καλά. Μετράτε τις διαστάσεις του κυλίνδρου και βάσει αυτών κόβετε το ρολό αυτοκόλλητο σε σχήμα ορθογώνιου παραλληλόγραμμου. Το κολλάτε στο τενεκεδάκι και στη συνέχεια βάζετε αυτοκόλλητες ταινίες με σχέδια στο επάνω και στο κάτω μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις