Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής.

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019

Πορτοκάλι και γαρίφαλο


Το φυσικό αρωματικό χώρου από πορτοκάλι και καρφάκια γαρίφαλου ενδείκνυται για την άσκηση της λεπτής κινητικότητας. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα προτείνεται να πραγματοποιηθεί κατά τους φθινοπωρινούς ή χειμερινούς μήνες.


Το κάθε παιδί παίρνει από ένα πορτοκάλι και καρφώνει γαρίφαλα σε αυτό. Μπορεί μάλιστα να φτιάξει και σχέδια της επιλογής του. Το άρωμα του πορτοκαλιού καθώς ανακατεύεται με αυτό του γαρίφαλου αναδίδει μια υπέροχη μυρωδιά που κρατάει για πολύ καιρό.

Κατόπιν, μπορείτε να τοποθετήσετε τα διακοσμημένα πορτοκάλια σε έναν δίσκο με ξυλάκια κανέλας. Το πορτοκάλι, το γαρίφαλο και η κανέλα αποτελούν έναν υπέροχο αρωματικό συνδυασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τουβλάκια ελληνικού Κώδικα Braille

Στο πλαίσιο δημιουργίας υλικού για μαθητές με προβλήματα όρασης και κατόπιν πολύμηνης μελέτης και δοκιμών, με τον Βασίλη Παύλου σχεδιάσ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις