Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Μαγνητάκια ψυγείου για ενημέρωση γονέων


Η συνεργασία μεταξύ σχολείου και οικογένειας είναι βασικός παράγοντας που επιδρά όχι μόνο στη σχολική επίδοση του παιδιού, αλλά και στην ομαλή κοινωνική και συναισθηματική του ανάπτυξη.


Η επικοινωνία με τους γονείς γίνεται σε τακτική βάση κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων συναντήσεων. Λίγο μετά την αρχή της σχολικής χρονιάς και όταν διαμορφωθεί το τελικό ωρολόγιο πρόγραμμα, δίνουμε χαρτάκια στους μαθητές για να γνωρίζουν οι γονείς τις ημέρες και ώρες επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς. 

Αντί για χαρτάκια, δοκιμάστε τα μαγνητάκια ψυγείου, προκειμένου να μη χαθούν όπως τα χαρτάκια. Αρχικά, φτιάξτε τον δικό σας χαρακτήρα καρτούν. Στη συνέχεια, κατεβάστε το επεξεργάσιμο αρχείο, εισάγετε τη φιγούρα σας και τροποποιήστε τα στοιχεία επικοινωνίας.

Εκτυπώστε σε αυτοκόλλητο χαρτί Α4. Στη συνέχεια κολλήστε το σε μαγνητικά φύλλα Α4 και κόψτε περιμετρικά. Εναλλακτικά, εκτυπώστε σε απλό χαρτί, πλαστικοποιήστε και κόψτε τα καρτελάκια. Τέλος, κολλήστε μαγνητάκια στο πίσω μέρος τους.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις