Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης Χριστουγέννων


Ο Νοέμβριος τελειώνει, γι' αυτό κι εμείς ετοιμάσαμε το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα. Κάθε μέρα θα ανοίγουμε και από ένα ρολό, προκειμένου να δούμε ποια δραστηριότητα θα πραγματοποιήσουμε!Εκτυπώνετε το αρχείο και κόβετε περιμετρικά τα περιτυλίγματα. Τα κολλάτε σε ρολά από χαρτί υγείας. Στη συνέχεια, συρράπτετε τα ρολά μεταξύ τους. Στο πιο πάνω ρολό περνάτε μια κορδέλα ή σπάγκο για να μπορείτε να κρεμάσετε την κατασκευή στον τοίχο.

Εκτυπώνετε τις δραστηριότητες που θα βρείτε στο περσινό μας ημερολόγιο και τοποθετείτε από μία σε κάθε ρολό. Στις άκρες τους βάζετε κόκκινο χαρτί γκοφρέ. 

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις