Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Διακόσμηση πόρτας: καλώς ήρθατε


Με έμπνευση από την πόρτα της Πρώτης φτιάξαμε την πόρτα της Πέμπτης! Σε σχέση με τις υπόλοιπες πόρτες είναι πιο γρήγορη και εύκολη, αλλά το αποτέλεσμα είναι εξίσου ωραίο.


Τοποθετήσαμε με χαρτοταινία τέσσερα μαύρα χαρτόνια κάνσον στην πόρτα. Εκτυπώσαμε το αρχείο και κόψαμε περιμετρικά τις καρτέλες. Γράψαμε στα κενά κυκλάκια τα ονόματα των μαθητών, χρησιμοποιώντας ανεξίτηλο μαρκαδόρο. Τέλος, τοποθετήσαμε τις καρτέλες στην πόρτα με χαρτοταινία.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις