Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Πράξεις με κλάσματα


Οι πράξεις με κλάσματα αποτελούν ύλη της Ε' τάξης δημοτικού. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γνωρίζουν τα παιδιά το πώς μετατρέπουμε ετερώνυμα κλάσματα σε ομώνυμα.


Εκτυπώστε τις σελίδες 5-8 σε φύλλα Α4 ή Α3 και πλαστικοποιήστε τα. Αναρτήστε τις αφίσες στον τοίχο της τάξης. Στις σελίδες 2-4 μπορείτε να βρείτε σε στρόγγυλα καρτελάκια τη λέξη "Πράξεις" για να τα τοποθετήσετε πάνω από τις αφίσες.

Στις σελίδες 9-12 υπάρχουν οι ασπρόμαυρες αφίσες. Στη σελίδα 13 θα τις βρείτε όλες μαζί συγκεντρωμένες για να τις μοιράσετε στα παιδιά σαν φυλλάδιο. Στη σελίδα 14 θα βρείτε καρτελάκια με τις αντίστοιχες αφίσες, για να τα κολλήσουν τα παιδιά στα τετράδιά τους ή να φτιάξετε μπρελόκ.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις