Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής.

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Διακόσμηση πόρτας: κούπες


Γίνεται η πόρτα του γραφείου των δασκάλων να μείνει έτσι; Όχι, φυσικά! Και τι πιο ταιριαστό με την εποχή από μερικές κούπες!


Σχεδιάζετε το πατρόν σε χαρτί του μέτρου, βάσει των διαστάσεων της πόρτας. Για τη διευκόλυνσή σας μπορείτε να προβάλετε την παραπάνω εικόνα σε έναν τοίχο της τάξης, όπου θα έχετε τοποθετήσει χαρτί του μέτρου και στη συνέχεια να σχεδιάσετε το πατρόν. Κόβετε την κάθε κούπα και αντιγράφετε το περίγραμμά της σε χαρτόνια με μοτίβα. Επιλέξτε διαφορετικά σχέδια για τα χερούλια, χρησιμοποιώντας τα χαρτόνια που περίσσεψαν.

Για το σακουλάκι του τσαγιού θα χρειαστείτε καφέ χαρτί του μέτρου και σπάγκο, για τα κουλουράκια καφέ χαρτόνι και για το κουτάλι μοβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέο ανάρτηση!

Ο τόνος της φωνής

Πολλοί μαθητές παραλείπουν τους τόνους από τις λέξεις ή δεν τους βάζουν στη σωστή θέση. Για να τους βοηθήσουμε συνήθως ρωτάμε "...

Δημοφιλείς αναρτήσεις