Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Παζλ με τα ζευγαράκια αριθμών 1-10


Με το παζλ αυτό τα παιδιά εξοικειώνονται με τα ζευγαράκια 1 έως 10. Αποτελούν ύλη της Α' δημοτικού, όμως πολύ συχνά βλέπουμε ότι υπάρχουν παιδιά που ούτε στη Β' τα έχουν κατακτήσει.


Στο αρχείο θα βρείτε έξι ζευγαράκια. Εκτυπώστε τα σε χρωματιστά χαρτιά, πλαστικοποιήστε και κόψτε περιμετρικά. Τα παιδιά θα πρέπει αρχικά να ενώσουν τα κομμάτια με τους αριθμούς ώστε να σχηματιστεί η δεκάδα και στη συνέχεια να βρουν ποιο πλαίσιο με κυκλάκια μαύρα και γκρι αντιστοιχεί στην πράξη αυτή.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις