Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής.

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

Βιβλία από το Library4All


Απευθυνθήκαμε στο Library4All για να εμπλουτίσουμε τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα το Library4All συγκέντρωσε και μας έστειλε μια κούτα με πάνω από 30 βιβλία για τους μαθητές μας!Ένας βασικός τομέας δράσης της εταιρείας Library4All είναι η υποστήριξη σχολικών βιβλιοθηκών, γιατί οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι η συχνή επαφή των παιδιών με τα βιβλία, και ιδιαίτερα στον χώρο του σχολείου όπου βρίσκονται καθημερινά, είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη της ικανότητας ανάγνωσης και γραφής τους.
Ο ρόλος του Library4All είναι να λαμβάνει ενημέρωση για τις ανάγκες των σχολείων σε όλη την Ελλάδα και εν συνεχεία να τα βοηθά να δημιουργήσουν μία βιβλιοθήκη ή να διευρύνουν την υπάρχουσα συλλογή τους.
Τα βιβλία που προσφέρονται μέσω του Library4All είναι καινούρια, ή σε άριστη κατάσταση, και προέρχονται συνήθως από δωρεές ιδιωτών, εταιρειών, εκδοτών, συγγραφέων και μη κερδοσκοπικών φορέων.
Σκοπός τους είναι τα βιβλία που δωρίζονται να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των σχολείων, να αποτελούν ένα ουσιαστικό εργαλείο για τους δασκάλους και μία πηγή έμπνευσης για τα παιδιά.

Για να αιτηθείτε τη δωρεά βιβλίων στο σχολείο σας στείλτε email στο info@library4all.com.

2 σχόλια:

Τουβλάκια ελληνικού Κώδικα Braille

Στο πλαίσιο δημιουργίας υλικού για μαθητές με προβλήματα όρασης και κατόπιν πολύμηνης μελέτης και δοκιμών, με τον Βασίλη Παύλου σχεδιάσ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις