Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Χαρτί του μέτρου σε διάφορα χρώματα


Για τη διακόσμηση της πόρτας αλλά και για άλλες κατασκευές μεγάλων διαστάσεων χρησιμοποιούμε χαρτί του μέτρου. Συνήθως τα διαθέσιμα χρώματα είναι λευκό, μπλε και ανοικτό καφέ.


Σε μερικά βιβλιοπωλεία όμως θα βρείτε χαρτί του μέτρου σε διάφορα χρώματα, όπως μαύρο, κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, μοβ, χρυσό, ασημί, λαχανί, πράσινο, γαλάζιο κλπ. Εάν όχι, μπορείτε να ζητήσετε από τον υπεύθυνο να κάνει την αντίστοιχη παραγγελία.


Στις φωτογραφίες βλέπετε την ετικέτα του χαρτιού (Sadipal craft paper). Οι διαστάσεις του είναι 1x3 μέτρα. Αντί για χαρτί του μέτρου, μπορεί να το βρείτε ως χαρτί περιτυλίγματος σε ρολό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις