Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Καρτέλα με τους αριθμούς για το θρανίο (ζάρια)


Σε προηγούμενη ανάρτηση η αναπαράσταση των αριθμών έγινε με τα πούλια του ντόμινο. Οπότε σκέφτηκα να φτιάξω μια ανάλογη καρτέλα, στην οποία η ποσότητα των αριθμών θα παρουσιάζεται με ζάρια.


Τα ζάρια χρησιμοποιούνται πολύ συχνά στις ασκήσεις των βιβλίων για τα μαθηματικά. Επίσης, αποτελούν οικείο αντικείμενο για τα παιδιά, γιατί είναι κάτι με το οποίο έρχονται σε επαφή όταν παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια. 

Εκτυπώστε την καρτέλα και πλαστικοποιήστε τη. Τοποθετήστε τη στο επάνω μέρος του θρανίου και κεντρικά, προκειμένου να τη βλέπουν και τα δύο παιδιά που κάθονται σε αυτό.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις