Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Προπαίδεια με τη... μυγοσκοτώστρα στον προβολέα


Σε αρκετές τάξεις πλέον υπάρχουν προβολείς, οι οποίοι συνδέονται με τον υπολογιστή και προβάλλουν το περιεχόμενο της οθόνης στον πίνακα.


Οι... τυχεροί αυτοί εκπαιδευτικοί μπορούν να αξιοποιήσουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα στο παιχνίδι με τις μυγοσκοτώστρες! Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν είναι να κατεβάσουν το αρχείο που βρίσκεται σε μορφή powerpoint και να προβάλουν την προπαίδεια του αριθμού που θέλουν. Δίνουν μυγοσκοτώστρες σε δύο μαθητές και κάνοντας για παράδειγμα την ερώτηση «6 φορές το 8;» τους καλούν να εντοπίσουν το γινόμενο που ζητείται κάθε φορά.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις