Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής.

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018

Προπαίδεια με τη... μυγοσκοτώστρα στον προβολέα


Σε αρκετές τάξεις υπάρχουν προβολείς οι οποίοι συνδέονται με τον υπολογιστή και προβάλλουν το περιεχόμενο της οθόνης στον πίνακα.


Οι... τυχεροί αυτοί εκπαιδευτικοί μπορούν να αξιοποιήσουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα στο παιχνίδι με τις μυγοσκοτώστρες! Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν είναι να κατεβάσουν το αρχείο που βρίσκεται σε μορφή powerpoint και να προβάλουν την προπαίδεια του αριθμού που θέλουν. Δίνουν μυγοσκοτώστρες σε δύο μαθητές και κάνοντας για παράδειγμα την ερώτηση "6 φορές το 8;" τους καλούν να εντοπίσουν το γινόμενο που ζητείται κάθε φορά.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέο ανάρτηση!

Ο τόνος της φωνής

Πολλοί μαθητές παραλείπουν τους τόνους από τις λέξεις ή δεν τους βάζουν στη σωστή θέση. Για να τους βοηθήσουμε συνήθως ρωτάμε "...

Δημοφιλείς αναρτήσεις