Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Καρτέλα για το θρανίο με την καθρεπτική γραφή


Αν έχετε μαθητές που γράφουν με αντίθετη κατεύθυνση τα γράμματα ή τους αριθμούς και δεν έχετε αρκετό χώρο στους τοίχους της τάξης για να αναρτήσετε τον πίνακα αναφοράς με την καθρεπτική γραφή, δοκιμάστε την αντίστοιχη καρτέλα για το θρανίο.


Η καρτέλα περιέχει όλα τα γράμματα, πεζά και κεφαλαία, που εμφανίζονται στον πίνακα αναφοράς, καθώς και τους αριθμούς. Η τοποθέτησή της στο θρανίο του μαθητή που συναντά δυσκολίες, τον βοηθάει να έχει άμεση πρόσβαση στο υλικό. Ταυτόχρονα, είναι μια λύση για τους μαθητές των μεγάλων τάξεων, που επιθυμούν μια διακριτικότητα στη μεταχείριση.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ. Η εικονογράφηση είναι της Γαλήνης Γκαλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις