Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής.

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

Το ορθογώνιο μπρελόκ της προπαίδειαςΣύμφωνα με τον Πλάτωνα, η γνώση που αποκτιέται με εξαναγκασμό, δε συγκρατείται στη μνήμη. Η επαναλαμβανόμενη αντιγραφή της προπαίδειας αποτελούσε μια παλαιότερη πρακτική, που όμως απωθούσε τα παιδιά. Με το ορθογώνιο μπρελόκ της προπαίδειας, η επανάληψη μπορεί να γίνει παντού, καθώς έχει μέγεθος τσέπης και τοποθετείται άνετα στα κλειδιά.


Φτιάξτε το μπρελόκ πολύ εύκολα, απλά εκτυπώνοντας τη δεύτερη σελίδα σε χρωματιστά φύλλα Α4. Κόψτε την προπαίδεια του κάθε αριθμού και κολλήστε τα κομμάτια μπρος πίσω. Για παράδειγμα, κολλήστε την προπαίδεια του 1 πίσω από την προπαίδεια του 2 κλπ. Στη συνέχεια, πλαστικοποιήστε και κόψτε περιμετρικά, αφήνοντας όμως αρκετό περιθώριο για να μην ανοίξουν από τη χρήση. Κάντε τρύπες με τον διακορευτή στην επάνω και αριστερή πλευρά τους και περάστε τις προπαίδειες σε ένα κρικάκι για μπρελόκ.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέο ανάρτηση!

Ο τόνος της φωνής

Πολλοί μαθητές παραλείπουν τους τόνους από τις λέξεις ή δεν τους βάζουν στη σωστή θέση. Για να τους βοηθήσουμε συνήθως ρωτάμε "...

Δημοφιλείς αναρτήσεις