Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής.

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018

Εισιτήριο για την τουαλέτα


Στο αρχείο θα βρείτε ένα εισιτήριο για τα παιδιά που θέλουν να πάνε στην τουαλέτα. Αφού το εκτυπώσετε σε χαρτονάκι, το διπλώνετε στη μέση και το πλαστικοποιείτε. Έπειτα, κάνετε με τον διακορευτή μία τρύπα στο επάνω του μέρος και βάζετε το ειδικό λουράκι για τον λαιμό ή ένα κορδονάκι, για να το περνούν στο χέρι τους τα παιδιά.

Είναι χρήσιμο καθώς τα παιδιά θα περιμένουν τη σειρά τους και δε θα ζητάνε όλα μαζί να πάνε στην τουαλέτα, από τη στιγμή που θα υπάρχει μόνο ένα εισιτήριο στην τάξη. Επίσης, όποιος τα δει να τριγυρνούν στους διαδρόμους θα ξέρει ότι έχουν πάρει την άδεια του δασκάλου τους.

Υπάρχουν βέβαια μαθητές, οι οποίοι ζητούν συνέχεια την ώρα του μαθήματος να πάνε στην τουαλέτα. Στην περίπτωση αυτή πείτε τους ότι μπορούν να αξιοποιήσουν ανά ημέρα τόσα εισιτήρια, όσα έχουν στη διάθεσή τους. Αν δηλαδή τους δώσετε από δύο εισιτήρια, δύο φορές μόνο μπορούν να βγουν από την αίθουσα γι' αυτόν τον λόγο.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ. Οι εικόνες είναι της Γαλήνης Γκαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέο ανάρτηση!

Ο τόνος της φωνής

Πολλοί μαθητές παραλείπουν τους τόνους από τις λέξεις ή δεν τους βάζουν στη σωστή θέση. Για να τους βοηθήσουμε συνήθως ρωτάμε "...

Δημοφιλείς αναρτήσεις