Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ατομικά πινακάκια από θήκες DVD


Τα ατομικά πινακάκια προσφέρονται για μια ποικιλία δραστηριοτήτων, τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρόχειρο, για ασκήσεις στη γλώσσα και στα μαθηματικά.


Για να τα φτιάξετε θα χρειαστείτε θήκες DVD διαστάσεων 13x19 εκατοστών και χρωματιστά χαρτιά σε παλ αποχρώσεις. Εκτυπώστε το αρχείο, στο οποίο υπάρχει το πατρόν που αντιστοιχεί στις διαστάσεις της θήκης και κόψτε το περιμετρικά. Βγάλτε όποια χαρτιά περιείχαν οι θήκες και βάλτε τα νέα. Τα πινακάκια σας είναι έτοιμα προς χρήση!

Είναι κατάλληλα για να γράφουν τα παιδιά με μαρκαδόρους ασπροπίνακα. Κατόπιν, σβήνουν το περιεχόμενο με πανάκια μικροϊνών. Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε πομ πομ στην άκρη του μαρκαδόρου, στερεώνοντάς το με σιλικόνη. Μια άλλη λύση για να σβήνουν είναι το μάλλινο γάντι.

Τα παιδιά μπορούν να φέρουν λεπτούς μαρκαδόρους ασπροπίνακα και να τους τοποθετούν μέσα στο πινακάκι μετά τη χρήση, μαζί με τον πανάκι ή το γάντι τους. 

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο με το πατρόν εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις