Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Καρτέλα με την αλφαβήτα και τους αριθμούς για το θρανίο


Οι καρτέλες που προορίζονται για ατομική χρήση, είναι καλό να τοποθετούνται στο θρανίο, ειδικά όταν περιλαμβάνουν θεματικές όπως η αλφαβήτα ή οι αριθμοί.
Εκτυπώνετε τις καρτέλες σε χρωματιστά χαρτιά Α4 και γράφετε τα ονόματα και τα επίθετα των παιδιών στο κέντρο. Τις πλαστικοποιείτε και τις κόβετε περιμετρικά. Τις κολλάτε στο θρανίο του κάθε μαθητή, χρησιμοποιώντας χαρτοταινία. Είναι καλύτερα να τις σταθεροποιήσετε με σελοτέιπ ή κολλητική ταινία.
Βρείτε το αρχείο εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις