Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Σχολικό ημερολόγιο δασκάλου 2018-2019Κατά καιρούς έχω χρησιμοποιήσει ατζέντες, σημειωματάρια ή ημερολόγια για να οργανώσω την ύλη, τις δραστηριότητες στην τάξη, τα υλικά που χρειάζομαι κλπ. Φέτος σκέφτηκα να φτιάξω ένα σχολικό ημερολόγιο που θα τα συγκεντρώνει όλα.


Αποτελείται από 100 σελίδες. Περιλαμβάνει σελίδα όπου μπορείτε να τοποθετήσετε αυτοκόλλητα χαρτάκια σημειώσεων, ωρολόγιο πρόγραμμα, λίστα μαθητών, γενέθλια, ετήσιο ημερολόγιο με τις αργίες, μηνιαίο/ εβδομαδιαίο/ ημερήσιο προγραμματισμό, καθώς και προγραμματισμό σχολικών δράσεων. Στο εξώφυλλο υπάρχει ένα γκρι πλαίσιο, στο οποίο μπορείτε να γράψετε το όνομά σας.


Εκτυπώστε τις σελίδες 2 έως 101 κάνοντας εκτύπωση και στις δύο πλευρές του χαρτιού. Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε χαρτόνι εκτύπωσης (160 γραμμαρίων) για το εξώφυλλο. Στη συνέχεια, προτείνεται η βιβλιοδεσία σπιράλ (μεταλλικό), για να είναι το ημερολόγιο πιο εύχρηστο. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε τρύπες στα αριστερά των σελίδων και να τις τοποθετήσετε σε κλασέρ ή ντοσιέ της επιλογής σας.


Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

4 σχόλια:

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις