Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Ταμπέλες τμημάτων και τάξεωνΚάποιοι δάσκαλοι ήδη έχουν ξεκινήσει, κάποιοι άλλοι περιμένουν τις τοποθετήσεις. Σύντομα όλοι θα μπουν στις τάξεις και θα αρχίσουν να τις διαμορφώνουν. Από τις πρώτες ανάγκες λοιπόν είναι να τοποθετήσουμε μια καρτέλα με το όνομα του τμήματος ή της τάξης έξω από την πόρτα, για τη διευκόλυνση των μαθητών και των υπόλοιπων εκπαιδευτικών.


Στο αρχείο θα βρείτε καρτέλες με τις τάξεις Α, Β, Γ, Δ, Ε, Στ, καθώς και τα ονόματα των τμημάτων Α1, Α2, Α3 κλπ. για να επιλέξετε ανάλογα.

Μπορείτε να εκτυπώσετε τις καρτέλες σε χρωματιστά χαρτόνια ή χαρτιά. Στη συνέχεια, τις κολλάτε σε ένα ακόμα πιο ανθεκτικό χαρτόνι ή τις πλαστικοποιείτε. 

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώΣυνδυάστε τις ταμπέλες με τα σημαιάκια καλωσορίσματος.

Καλή σχολική χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις