Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Πρωτόκολλο αξιολόγησης για τη Γλώσσα

Στο παρόν αρχείο θα βρείτε ένα πρωτόκολλο αξιολόγησης των γλωσσικών ικανοτήτων των μαθητών. Αφορά τους παρακάτω τομείς: ανάπτυξη προφορικού λόγου, αναγνωστική ικανότητα, κατανόηση γραπτού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου, ορθογραφικά λάθη.


Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους εκπαιδευτικούς σε όλες τις τάξεις του δημοτικού, στο πλαίσιο της αρχικής, διαμορφωτικής και τελικής αξιολόγησης των μαθητών.  Επίσης, μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο και για τους εκπαιδευτικούς της παράλληλης στήριξης, του τμήματος ένταξης και της τάξης υποδοχής.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις