Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτωνΑρχή της χρονιάς και επομένως ώρα για ωρολόγια προγράμματα. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα με θέμα την κουκουβάγια είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, Α4 και Α5,για να διαλέξετε ανάλογα.


Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ, για να το εκτυπώσετε σε έγχρωμη ή ασπρόμαυρη μορφή. Κατόπιν, το συμπληρώνετε, το φωτοτυπείτε και το μοιράζετε στα παιδιά. Την εικονογράφηση την έχει κάνει η Γαλήνη Γκαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις