Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής.

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020

Προπαίδεια με βιδωτά καπάκια


Με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα τα παιδιά θα εξασκηθούν στην εκμάθηση της προπαίδειας και ταυτόχρονα θα καλλιεργήσουν τη λεπτή τους κινητικότητα. Θα χρειαστεί βέβαια να προμηθευτείτε με αρκετά καπάκια αλλά και πολλή υπομονή, γιατί θα σας πάρει πολύ χρόνο η όλη κατασκευή.


Εκτυπώνετε τις σελίδες 2-11 σε χρωματιστά χαρτόνια 160 γραμμαρίων. Τις σελίδες 12-14 τις εκτυπώνετε σε λευκά χαρτόνια 160 γραμμαρίων. Κόβετε περιμετρικά τα κυκλάκια και τα κολλάτε σε βιδωτά καπάκια (από κατσικίσιο γάλα Όλυμπος). Τοποθετήστε με σιλικόνη τα βιδωτά καπάκια στις θέσεις που έχουν μείνει κενές για τα γινόμενα.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέο ανάρτηση!

Ο τόνος της φωνής

Πολλοί μαθητές παραλείπουν τους τόνους από τις λέξεις ή δεν τους βάζουν στη σωστή θέση. Για να τους βοηθήσουμε συνήθως ρωτάμε "...

Δημοφιλείς αναρτήσεις