Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Δύο αδέρφια μεταμορφώνουν τα σχολεία!


Τους γνωρίσαμε όταν μεταμόρφωσαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης σε κυψέλη! Αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή, γιατί ο Γιάννης και ο Δημήτρης Μητρουλάκης άλλαξαν την όψη δύο ακόμα σχολικών κτιρίων.


Επέστρεψαν μετά από 30 χρόνια στο 4ο Δημοτικό Αλεξανδρούπολης, στο σχολείο στο οποίο είχαν φοιτήσει κατά τα μαθητικά τους χρόνια και του έδωσαν άλλη πνοή.


Έφτιαξαν λοιπόν μια τοιχογραφία graffitti με θέμα "Το Δέντρο της Γνώσης" και κυρίαρχο μήνυμα το "Save the Planet".


Το όλο εγχείρημα έγινε με πολλή αγάπη σε ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, προωθώντας την καλλιέργεια του αισθητικού τους κριτηρίου. 


Συνέχισαν με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Φερών Νομού Έβρου και ολοκλήρωσαν μια τοιχογραφία με θέμα "Κάθε παιδί είναι καλλιτέχνης - Με τη φαντασία φέρνεις τη δημιουργία".


Τα αδέρφια Δημήτρης και Γιάννης Μητρουλάκης θα συνεχίσουν τις εικαστικές παρεμβάσεις στα σχολεία, μεταμορφώνοντάς τα με το χρώμα και την τέχνη τους!



Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις