Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Φτιάξτε προσωποποιημένα αυτοκόλλητα


Εάν σας αρέσουν τα αυτοκόλλητα και τα χρησιμοποιείτε στη διδακτική πράξη για επιβράβευση ή ανατροφοδότηση των μαθητών σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να τα φτιάξετε μόνοι σας και μάλιστα με τον δικό σας χαρακτήρα καρτούν!

Για να το κάνετε θα χρειαστεί αρχικά να κατεβάσετε στο κινητό σας την εφαρμογή Bitmoji. Στο παρακάτω βίντεο θα βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για το πώς να φτιάξετε έναν χαρακτήρα καρτούν, χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία σας.


Αφού δημιουργήσετε τις φιγούρες της επιλογής σας, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα επεξεργάσιμα αρχεία στον υπολογιστή σας και να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση των φωτογραφιών σας. Θα πρέπει να τροποποιήσετε το μέγεθός τους και να κάνετε περικοπή, για να τις προσαρμόσετε ανάλογα.

Στη συνέχεια, αποθηκεύστε τα αρχεία word σε μορφή pdf και εκτυπώστε (σε πραγματικό μέγεθος) σε αυτοκόλλητο χαρτί εκτύπωσης που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις