Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Διακόσμηση πόρτας: κούπες


Γίνεται η πόρτα του γραφείου των δασκάλων να μείνει έτσι; Όχι, φυσικά! Και τι πιο ταιριαστό με την εποχή από μερικές κούπες!


Σχεδιάζετε το πατρόν σε χαρτί του μέτρου, βάσει των διαστάσεων της πόρτας. Για τη διευκόλυνσή σας μπορείτε να προβάλετε την παραπάνω εικόνα σε έναν τοίχο της τάξης, όπου θα έχετε τοποθετήσει χαρτί του μέτρου και στη συνέχεια να σχεδιάσετε το πατρόν. Κόβετε την κάθε κούπα και αντιγράφετε το περίγραμμά της σε χαρτόνια με μοτίβα. Επιλέξτε διαφορετικά σχέδια για τα χερούλια, χρησιμοποιώντας τα χαρτόνια που περίσσεψαν.

Για το σακουλάκι του τσαγιού θα χρειαστείτε καφέ χαρτί του μέτρου και σπάγκο, για τα κουλουράκια καφέ χαρτόνι και για το κουτάλι μοβ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις