Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Ταμπέλες για τις γωνιές εργασίας


Στο παρόν αρχείο θα βρείτε καρτελάκια για να φτιάξετε ταμπέλες για τις παρακάτω γωνιές εργασίας: παρεούλα, ανάγνωση και γραφή, εικαστικά, φυσικές επιστήμες, βιβλιοθήκη, μαθηματικά, δραματοποίηση.

Αφού εκτυπώσετε τα καρτελάκια, τα κόβετε περιμετρικά και τα πλαστικοποιείτε. Τα τοποθετείτε στις αντίστοιχες γωνιές με χαρτοταινία. Εναλλακτικά, τα ενώνετε μεταξύ τους με μια λεπτή κορδέλα, την οποία στερεώνετε στον τοίχο με καρφάκια. Δείτε την ιδέα υλοποιημένη στο ιστολόγιο Ιδέες για δασκάλους.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ. Επιλέγετε έγχρωμη εκτύπωση ή εκτυπώνετε σε χρωματιστά χαρτιά. Εάν χρειάζεστε καρτελάκια και για άλλες γωνιές, αφήστε σχετικό σχόλιο στην παρούσα ανάρτηση. Επίσης, μια πλήρης συλλογή από γράμματα σε κυκλάκια βρίσκεται εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις