Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής.

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018

Προπαίδεια με τη... μυγοσκοτώστρα στον προβολέα


Σε αρκετές τάξεις υπάρχουν προβολείς οι οποίοι συνδέονται με τον υπολογιστή και προβάλλουν το περιεχόμενο της οθόνης στον πίνακα.


Οι... τυχεροί αυτοί εκπαιδευτικοί μπορούν να αξιοποιήσουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα στο παιχνίδι με τις μυγοσκοτώστρες! Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν είναι να κατεβάσουν το αρχείο που βρίσκεται σε μορφή powerpoint και να προβάλουν την προπαίδεια του αριθμού που θέλουν. Δίνουν μυγοσκοτώστρες σε δύο μαθητές και κάνοντας για παράδειγμα την ερώτηση "6 φορές το 8;" τους καλούν να εντοπίσουν το γινόμενο που ζητείται κάθε φορά.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Τουβλάκια ελληνικού Κώδικα Braille

Στο πλαίσιο δημιουργίας υλικού για μαθητές με προβλήματα όρασης και κατόπιν πολύμηνης μελέτης και δοκιμών, με τον Βασίλη Παύλου σχεδ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις