Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Προγραμματισμός χρήσης αιθουσών


Τα πολυθέσια σχολεία συνήθως έχουν τη δυνατότητα ύπαρξης βοηθητικών χώρων, όπως είναι η αίθουσα βιβλιοθήκης, διαδραστικού πίνακα, πολλαπλών χρήσεων κλπ.


Βέβαια, οι εκπαιδευτικοί που θα θελήσουν να τις χρησιμοποιήσουν χρειάζεται να προγραμματίσουν το πότε (ημέρα και ώρα) θα το κάνουν αυτό. Επομένως, η ανάρτηση ενός σχετικού προγράμματος διευκολύνει ιδιαίτερα την κατάσταση. Μπορείτε να εκτυπώσετε το πρόγραμμα της αντίστοιχης αίθουσας, να το πλαστικοποιήσετε και να σημειώνει όποιος θέλει το τμήμα του με μαρκαδόρο ασπροπίνακα, για να σβήνεται με το πέρας της κάθε εβδομάδας. Διαφορετικά, μπορείτε να μην το πλαστικοποιήσετε και να γράφετε σε αυτό με μολύβι.

Το αρχείο βρίσκεται εδώ. Αν έχετε και άλλους βοηθητικούς χώρους που δεν τους έχω περιλάβει στο αρχείο, μπορείτε να αφήσετε παρακάτω ένα σχόλιο με αυτό που χρειάζεστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις