Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε τις ιδέες, τις προτάσεις ή τα σχόλιά σας στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

teachingtherapy@gmail.com

4 σχόλια:

 1. Τα λόγια είναι τόσο φτωχά για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη βοήθεια που μας προσφέρετε. Η φαντασία, το μεράκι σας και η διάθεση για προσφορά στη σχολική κοινότητα αποτελούν παράδειγμα, το μονοπάτι του οποίου πρέπει να ακολουθούμε και οι υπόλοιποι. Η νέα γενιά δασκάλων είναι εδώ και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη που ξαφνιάζει και τονώνει τη σχολική μας καθημερινότητα με τη φρεσκάδα και την αισιοδοξία σας. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά με κάθε καλό. Οι μαθητές έχουν να πάρουν πολλά από εσάς. Να έχετε όρεξη, κουράγιο και δύναμη, γεμάτοι ιδέες και έμπνευση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αναγνώριση και την ανατροφοδότηση!

   Διαγραφή
 2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Είμαι φιλόλογος σε τμήμα ένταξης και δίνετε έμπνευση και για τις δικές μου ασκήσεις! ΜΠΡΑΒΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις