Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Πίνακας με τα γένη των ουσιαστικών


Το παραπάνω κουτί μου άρεσε ιδιαίτερα, γιατί έχει τρεις ξεχωριστές θέσεις. Οπότε σκέφτηκα να φτιάξω μια δραστηριότητα με τα γένη των ουσιαστικών.

Αρχικά, κάλυψα τα γράμματα του κουτιού (από εργαλεία Parkside) με μαύρο αυτοκόλλητο χαρτί. Στη συνέχεια, εκτύπωσα, πλαστικοποίησα και έκοψα περιμετρικά τα καρτελάκια των σελίδων 17-18. 

Τοποθέτησα τα καρτελάκια στο κουτί με χαρτοταινία, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Μετά, εκτύπωσα, πλαστικοποίησα και έκοψα τις καρτέλες των σελίδων 2-16 και τα παιδιά τις τοποθέτησαν στις αντίστοιχες θέσεις.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

1 σχόλιο:

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις