Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Διακόσμηση πόρτας: avatar


Σε αυτό το σχολείο φτιάχνουμε πολλές πόρτες, επομένως δε θα μπορούσε να μας ξεφύγει ούτε η πόρτα του γραφείου! Αυτήν τη φορά σκεφτήκαμε να την προσωποποιήσουμε, αξιοποιώντας τα avatars του προσωπικού του σχολείου.


Πήραμε ένα μαύρο χαρτόνι 50x70 εκατοστών και κολλήσαμε με χαρτοταινία τα καρτελάκια με τα γράμματα, αφού τα πλαστικοποιήσαμε πρώτα. Στη συνέχεια, σχεδιάσαμε την μπορντούρα σε πράσινο χαρτόνι οντουλέ διαστάσεων 50x70 εκ., την κόψαμε και την κολλήσαμε περιμετρικά του μαύρου χαρτονιού.


Κάτω από το μαύρο χαρτόνι τοποθετήσαμε με χαρτοταινία τρία λευκά χαρτόνια διαστάσεων 50x70 εκατοστών. Εκεί κολλήσαμε τα avatars των εκπαιδευτικών, τα οποία έγιναν με την εφαρμογή Bitmoji και έχουν μέγεθος Α5.  

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις