Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Μαγνητάκια από κουμπιά


Είναι πολύ εύκολο να τα φτιάξετε και θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα. Ο λόγος για τα μαγνητάκια από κουμπιά φυσικά! Εμείς τα χρησιμοποιούμε για να τοποθετούμε εκπαιδευτικό υλικό στον ασπροπίνακα της τάξης που είναι ταυτόχρονα και μαγνητικός.Θα χρειαστείτε μικρά μαγνητάκια, κουμπιά διαφόρων μεγεθών, χρωμάτων ή σχεδίων και σιλικόνη. Βάζετε σιλικόνη στο πίσω μέρος του κουμπιού και κατόπιν πιέζετε το μαγνητάκι. Αντί για σιλικόνη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια δυνατή κόλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις