Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Τα σημεία στίξης σώζουν


- Γιατί είναι σημαντική η γραμματική;
Επειδή σώζει ζωές!Στο αρχείο υπάρχει μια χιουμοριστική καρτέλα που υπενθυμίζει στα παιδιά να χρησιμοποιούν τα σημεία στίξης. Δώστε τους να διαβάσουν κείμενα χωρίς σημεία στίξης ή διαβάστε τα μεγαλόφωνα εσείς. Στη συνέχεια, ζητήστε τους να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις.

Μπορείτε να βρείτε την καρτέλα εδώ. Επίσης, μπορείτε να τη συνδυάσετε με τις αφίσες που παρουσιάζουν τα σημεία στίξης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις