Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Τεράστια ευχετήρια αφίσα


Τα γενέθλιά αποτελούν μια ξεχωριστή ημέρα για τα παιδιά. Το βλέπεις στο βλέμμα τους, που εκείνη τη μέρα λάμπει. Συνήθως οι εκπαιδευτικοί σημειώνουν από την αρχή της χρονιάς τα γενέθλια των παιδιών, προκειμένου να προσπαθήσουν να οργανώσουν κάτι γι' αυτά.


Μια πρωτότυπη ιδέα είναι η δημιουργία μιας τεράστιας ευχετήριας αφίσας. Θα χρειαστείτε λευκό χαρτί του μέτρου στις διαστάσεις που θέλετε, προτζέκτορα και μαρκαδόρους. Αρχικά, θα επιλέξετε ένα κεκάκι, θα το προβάλετε στον πίνακα, στον οποίο θα έχετε στερεώσει το χαρτί του μέτρου.


Εκεί θα σχεδιάσετε το περίγραμμα από το κεκάκι της επιλογής σας. Στη συνέχεια, βάζετε το χαρτί του μέτρου σε μια μεγάλη επίπεδη επιφάνεια και δίνετε στα παιδιά μαρκαδόρους. Τους λέτε να γράψουν ευχές για το παιδί που έχει γενέθλια και να γεμίσουν τον υπόλοιπο χώρο με χαρούμενες ζωγραφιές. 


Τέλος, χαρίζετε την ευχετήρια αφίσα στο παιδί που γιορτάζει, προκειμένου να την τοποθετήσει στο δωμάτιό του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις