Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Τα ζευγαράκια των αριθμών 1-10


Οι αφίσες με τα ζευγαράκια των αριθμών από το 1 έως το 10 βοηθούν τα παιδιά στην πρόσθεση και στην ανάλυση αριθμών σε αθροίσματα. Η εκμάθησή τους είναι βασικό βήμα για να προχωρήσουν τα παιδιά στην πρόσθεση με υπέρβαση της δεκάδας, το λεγόμενο "πάτημα στη δεκάδα".


Για να φτιάξετε τις αφίσες, εκτυπώστε τις σελίδες με τις σκεπές και τους ορόφους σε χρωματιστά χαρτιά. Οι στέγες βρίσκονται σε διαφορετικές σελίδες από τους ορόφους για ευκολία στην εκτύπωση. Στα ζευγαράκια των αριθμών από το 6 έως το 10, δε χώρεσαν όλοι οι όροφοι σε μία σελίδα, οπότε χρειάστηκε και δεύτερη. Επομένως, προσέξτε να επιλέξετε ίδιο χρώμα χαρτιού στις συνεχιζόμενες σελίδες. 

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις