Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Πεινασμένο τερατάκι


Εκτυπώνουμε τα τερατάκια και τα κόβουμε περιμετρικά. Στη συνέχεια, κόβουμε το στόμα τους και τα πλαστικοποιούμε. Στο κάτω μέρος τους στερεώνουμε ένα ξυλάκι, ένα γλωσσοπίεστρο ή ένα καλαμάκι.

Λέμε στα παιδιά ότι το τερατάκι μας έχει όρεξη π.χ. για ένα “α”. Τότε αυτά καλούνται να βρουν το “α” στον πίνακα ή στο βιβλίο. Το παιχνίδι μπορούμε να το παίξουμε με πολλές παραλλαγές, όπως για παράδειγμα με γράμματα, αριθμούς, θεματικό λεξιλόγιο κλπ. 

Στο αρχείο θα βρείτε τερατάκια σε διάφορα μεγέθη. Την εικονογράφηση την έχει κάνει η Γαλήνη Γκαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις