Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Προσανατολισμός στον χώρο


Εξοικειώστε τους μαθητές σας με τους όρους αριστερά – δεξιά – οριζόντια – κάθετα – διαγώνια, εφαρμόζοντας μια πολύ απλή ιδέα.

Εκτυπώστε τις καρτέλες με τα γράμματα που συνθέτουν τους παραπάνω όρους, πλαστικοποιήστε και κόψτε τις. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας χαρτοταινία, τοποθετήστε τις κατάλληλα στην πόρτα, στο παράθυρο, στον πίνακα της τάξης ή ακόμα και στην τηλεόραση εάν υπάρχει.

Με τον τρόπο αυτό οι μαθητές έχουν καθημερινή επαφή με τους όρους του προσανατολισμού και τους αποτυπώνουν πιο εύκολα στη μνήμη τους.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις