Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής.

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019

Ταμπέλες τμημάτων και τάξεων με κουκουβάγιεςΌσο μικρό κι αν είναι το σχολείο σας, οι ταμπέλες στις οποίες αναγράφεται η τάξη ή το τμήμα βοηθούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να προσανατολιστούν εύκολα στον χώρο.


Στο αρχείο θα βρείτε καρτέλες με τις τάξεις Α, Β, Γ, Δ, Ε, Στ, καθώς και τα ονόματα των τμημάτων Α1, Α2, Ακλπ. για να επιλέξετε ανάλογα.

Μπορείτε να εκτυπώσετε τις καρτέλες σε χρωματιστά χαρτόνια ή χαρτιά. Στη συνέχεια, τις κολλάτε σε ένα ακόμα πιο ανθεκτικό χαρτόνι ή τις πλαστικοποιείτε για μεγαλύτερη αντοχή.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ. Η εικονογράφηση είναι της Γαλήνης Γκαλά. Συνδυάστε τις ταμπέλες με τα σημαιάκια καλωσορίσματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Τουβλάκια ελληνικού Κώδικα Braille

Στο πλαίσιο δημιουργίας υλικού για μαθητές με προβλήματα όρασης και κατόπιν πολύμηνης μελέτης και δοκιμών, με τον Βασίλη Παύλου σχεδ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις