Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Χρήση ψαλιδιού


Η χρήση του ψαλιδιού είναι μια σημαντική δεξιότητα που χρειάζεται να κατακτήσει το παιδί. Με τη βοήθειά της ενδυναμώνουν οι μύες των δαχτύλων και καλλιεργείται η λεπτή κινητικότητα.



Οι λωρίδες που βλέπετε στις εικόνες περιέχουν διάφορες γραμμές, τις οποίες το παιδί καλείται να κόψει. Για να τις φτιάξετε, εκτυπώστε τη δεύτερη σελίδα του αρχείου σε αρκετά αντίτυπα και κόψτε τις λωρίδες μεταξύ τους. Τοποθετήστε τις σε ένα κουτί προκειμένου να είναι διαθέσιμες για εξάσκηση στη χρήση του ψαλιδιού.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις