Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Το ορθογώνιο μπρελόκ της προπαίδειας



Σύμφωνα με τον Πλάτωνα, η γνώση που αποκτιέται με εξαναγκασμό, δε συγκρατείται στη μνήμη. Η επαναλαμβανόμενη αντιγραφή της προπαίδειας αποτελούσε μια παλαιότερη πρακτική, που όμως απωθούσε τα παιδιά. Με το ορθογώνιο μπρελόκ της προπαίδειας, η επανάληψη μπορεί να γίνει παντού, καθώς έχει μέγεθος τσέπης και τοποθετείται άνετα στα κλειδιά.


Φτιάξτε το μπρελόκ πολύ εύκολα, απλά εκτυπώνοντας τη δεύτερη σελίδα σε χρωματιστά φύλλα Α4. Κόψτε την προπαίδεια του κάθε αριθμού και κολλήστε τα κομμάτια μπρος πίσω. Για παράδειγμα, κολλήστε την προπαίδεια του 1 πίσω από την προπαίδεια του 2 κλπ. Στη συνέχεια, πλαστικοποιήστε και κόψτε περιμετρικά, αφήνοντας όμως αρκετό περιθώριο για να μην ανοίξουν από τη χρήση. Κάντε τρύπες με τον διακορευτή στην επάνω και αριστερή πλευρά τους και περάστε τις προπαίδειες σε ένα κρικάκι για μπρελόκ.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις