Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Αφίσες με τους συνδυασμούς αυ και ευ


Τα παιδιά συχνά δυσκολεύονται τόσο στην ανάγνωση όσο και στην ορθογραφία των λέξεων που περιέχουν τους συνδυασμούς αυ ή ευ.


Για να τα διευκολύνετε μπορείτε να τοποθετήσετε στον τοίχο τις αφίσες με τους συνδυασμούς αυτούς, προκειμένου να τις συμβουλεύονται τα παιδιά όταν παραστεί ανάγκη.

Βρείτε το αρχείο με τις αφίσες εδώ. Υπάρχουν και σε έγχρωμη αλλά και σε ασπρόμαυρη μορφή. Η εικονογράφηση έγινε από τη Γαλήνη Γκαλά.

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται ο συγκεντρωτικός πίνακας, στον οποίο υπάρχουν οι αφίσες με τα φωνήεντα, τα δίψηφα φωνήεντα, τα δίψηφα σύμφωνα και τους συνδυασμούς αυ και ευ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις